۷ تا از بهترین انواع قهوه های ایتالیایی در سال ۲۰۲۴

Rate this post

قهوه های ایتالیایی یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین نوع قهوه های جهان است. برترین شرکت های قهوه سازی از جمله ایلی، لاوازا در ایتالیا قرار دارد. در ادامه با ۷ تا از بهترین انواع قهوه های ایتالیایی در سال ۲۰۲۴ آشنا می شوید.

بهترین انواع قهوه های ایتالیایی

قهوه ایلی کلاسیکو

ایلی یکی از بهترین برندهای قهوه است. هم در ایتالیا و هم خارج از ایتالیا بسیار معروف است. این برند از ترکیب ۹ قهوه عربیکاست که در اقصی نقاط جهان پرورش می یابند. ایلی دانه های قهوه اش را با بالاترین قیمت خریداری میکند. با قهوه ایلی کلاسیکو شما فنجانی با بدنه کامل غنی و روان خواهید داشت. طعم این قهوه بسیار متعادل است و دارای نت های شکلات و کارامل و کمی پروسه رست دارد.

  • درجه رست: متوسط
  • طعم:شکلات- کارامل
  • پودر قهوه و دانه قهوه
  • ۱۰۰% عربیکا

قهوه ایلی کلاسیکو

قهوه پلینی

پلینی یک شرکت خانوادگیست. نام این برند شبیه نام یک اپرای ایتالیایی است و البته بو و طعم این قهوه احساسات شما را شبیه به یک اپرا بمباران میکند. این قهوه از ترکیب ۹۰ درصد عربیکا و ۱۰ درصد ربوستا ساخته شده است. افزودن ربوستا باعث میشود که اسپرسوی غنی داشته باشید. این قهوه غنی و قویست. اسیدیته پایینی دارد و همچنین تعادلی بین طعم شیرینی و خاکی دارد. این قهوه برای ساختن یک کاپوچینو عالیست.

  • درجه رست:تیره
  • بدنه کامل، غنی
  • دانه قهوه
  • ۹۰% عربیکا و ۱۰ % روبوستا
قهوه پلینی

قهوه فورت بای فلیچوری زکینی

قهوه فورت یک انتخاب خوب برای عشاق قهوه اسپرسو است. فورت  در زبان ایتالیایی به معنی “قوی” می باشد. این برند پروسه ترکیب و رست را معکوس میکند. اکثر شرکتها ترکیب را ایجاد و سپس رست میکنند ولی زکینی ابتدا هر دانه را رست و سپس ترکیب میکند. بنابراین هر دانه قهوه به خوبی رست میشود تا خواص خود را حفظ کند. این شرکت دانه قهوه را از برزیل، گواتمالا، و هند تامیین میکند.

  • درجه رست: متوسط-تیره
  • طعم: غلات برشته شده
  • دانه قهوه
  • ۷۰% عربیکا ۳۰% ربوستا
قهوه فورت بای فلیچوری زکینی

قهوه لاوازا کرما ای گوستو

لاوازا یکی دیگر از بهترین برندهای قهوه ایتالیایی است. تخصص این شرکت ترکیب ربوستا و عربیکاست و اکثریت از این برند برای دم اوری قهوه در موکاپات در منزل استفاده میکنند. کرما ای گوستو از غنی ترین و تیره ترین رست ها هستند. دانه های قهوه این برند از هند و برزیل تهیه میشوند. درصد بالای ربوستا طعم زمینی و خامه ای و تیره ای به این قهوه میدهد. عربیکا نیز طعم شیرینی، وانیلی و شکلات به این قهوه اضافه میکند. در ضمن اسیدیته کمی نیز دارد. این قهوه مناسب فرنچ پرس، موکاپات و دستگاه اسپرسو است.

  • درجه رست: تیره
  • طعم: غنی، شکلات، وانیلی
  • پودر قهوه
  • ۷۰% عربیکا و ۳۰ % ربوستا
قهوه لاوازا کرما ای گوستو

قهوه لاوازا گرن فیلترو

گرن فیلترو یک قهوه با بدنه کامل و بوی قوی و مزه فوق العادست. طعم دودی رست تیره از غلبه طعم شیرینی جلوگیری میکند. ترکیب معمولا از دانه های قهوه برزیلی است که مربوط به طعم شکلات و کارامل است. همچنین قهوه هندی کمی طعم به این اضافه میکنند. این قهوه مناسب قهوه فیلتری و موکاپات است.

  • بهترین رست تیره
  • درجه رست: تیره
  • طعم: کارامل شکلات دودی
  • پودر قهوه
  • ۱۰۰% عربیکا

قهوه لاوازا سوپر کرم

لاوازا سوپر کرم قویترین غلظت قهوه ربوستاست و کیفیت ربوستا بسیار بالاست. در واقع به علت ربوستاست که اسمش سوپر کرماست. اگر به دنبال خامه ای غلیظ بر سطح اسپرسوی خود هستید این بهترین گزینه برای شماست.

این قهوه طعم غالب فندق و شکر قهوه ایست. البته طعم غیر منتظره میوه را نیز حس میکنید. این قهوه مناسب ایس امریکانوی تابستانه است. در وب سایت آمازون نیز لاوازا سوپر کرما بهترین قهوه است.

  •  رست مدیوم
  • درجه رست: مدیوم
  • طعم: شکر قهوه ای، فندق
  • دانه قهوه
  • ۶۰% عربیکا و ۴۰% ربوستا

قهوه لاوازا سوپر کرم

قهوه ایلی دیکف

این بهترین نسخه دیکف ایلی کلاسیکوست. کلاسیکو شامل ۹ دانه قهوه عربیکاست. ایلی از پروسه دیکف کردن کربن دی اکسید استفاده میکند که پروسه ای کاملا طبیعی است. قهوه ایلی دیکف بدنه کاملی دارد و طعمی شکلاتی و کاراملی دارد. هرچند بوی گل یاسمن و شکوفه های پرتغال دارد. طعمی که پس از نوشیدن قهوه در دهان حس میکنید میوه خشک و کاکائو می باشد.

در این بخش سعی کردیم به ۷ تا از بهترین انواع قهوه های ایتالیایی در سال ۲۰۲۴ بپردازیم . اگر شما نیز تجربه ای از انواع قهوه ایتالیایی دارید در بهش دیدگاه ها با ما در میان قرار دهید.

دیدگاه تان را بیان کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*