بهترین میکس قهوه با کافئین بالا
طرفداران قهوه با کافئین بالا همیشه به دنبال ترکیب های جدید هستند، ترکیبی که علاوه بر طعم متفاوت درصد بالایی از کافئین داشته باشد. قهوه با سطح بالای کافئین، یا همان قهوه فول کافئین به معنای استفاده از نوعی قهوه که دارای مقدار بیشتری کافئین نسبت به قهوه معمولی است.
مصرف قهوه با سطح بالای کافئین میتواند تجربهای قویتر و انرژیبخش را به شما هدیه کند. این نوع قهوه معمولاً دارای طعم قویتر و ترشتری نسبت به قهوه معمولی است که برخی افراد آن را جذاب مییابند. این نوع قهوه معمولاً با استفاده از دانههای قهوه سبز یا روشهای خاصی از فرآوری قهوه تولید میشود. در ادامه با بهترین میکس قهوه با کافئین بالا بیشتر آشنا می شوید و می توانید با چند ترکیب فوق العاده قهوه با کافئین بالا آشنا شوید.

میکس دانه های قهوه به دو صورت کلی انجام می شود:
قبل از برشته کار : در این روش، دانه های سبز قهوه از کشورهای مختلف با رطوبت یکسان را ترکیب می کنند. در ضمن اگر به دنبال قهوه با کافئین بالا هستید، انتخابتان باید دانه های روبوستای آفریقایی با ارتفاع کشت بالا باشد. حداقل درصد کافئین قهوه روبوستا باید ۷۰ درصد باشد. سپس دانه های سبز را برشته می کنند تا تغییر رنگ پیدا کنند. تغییر رنگ باید یکسان باشد.
میکس پس از برشته کاری: قهوه های مختلف با درجه رست های مختلف از پیش برشته شده اند فقط کافیست آنها را مخلوط کنید. قهوه ویتنام، هند و کلمبیا میتواند ترکیب مناسبی باشند.
چگونه قهوه ها را میکس کنیم؟
در ترکیب قهوه ها به خاطر داشته باشید که یک نوع دانه قهوه به عنوان پایه انتخاب میشود و تقریبا ۵۰% از ترکیب شما خواهد بود. سپس دانه دیگری انتخاب می کنید که مکمل قبلی باشد. مثلا دانه قهوه شکلاتی برزیلی به همراه طعم قهوه اتیوپی مکمل های فوق العاده ای هستند. نباید جفتی را انتخاب کنید که بر هم غلبه ای داشته باشند.
اگر به دنبال قهوه ای متعادل با اسیدیته پایین هستید قهوه عربیکا انتخاب خوبی است. اگر قهوه ای با تلخی بالا میخواهید قهوه روبوستا انتخاب شما خواهد بود.
در میکس کردن از بیش از ۵ نوع قهوه استفاده نکنید. زیرا طعم ها و عطرهای مختلف ما را از هدف نهایی دور می کنند. هر نوع قهوه هم در حدود ۸ درصد از ترکیب نهایی شما خواهد بود. اگر کمتر از این باشد، طعم خود را در قهوه نهایی نشان نمی دهد.

نحوه انتخاب اجزای قهوه ترکیبی
برای رسیدن به ترکیب مورد نظرتان بهتر است منشا قهوه های ترکیبی خود را بدانید:
- نت پایه شیرین: دانه های قهوه برزیل، پرو یا مکزیک دارای نت پایه شیرین هستند.
- نت میانی: نت میانی به اولین جرعه و زمان قورت دادن قهوه اشاره می کند. اگر نت میانی اسیدی باشد دلچسب تر خواهد بود. به همین دلیل نت های طعم دار مثل سیب، هلو یا سایر میوه ها مورد علاقه افراد بسیاری است. قهوه کاستاریکا، کلمبیا یا گواتمالا انتخاب های خوبی خواهند بود.
- نت پایانی یا بلند: باید از دانه های دارای اسید سیتریک انتخاب شود. دانه های قهوه کنیا یا اتیوپی دارای این ویژگی هستند.

بهترین میکس قهوه عربیکا و روبوستا برای ساخت قهوه با کافئین بالا
قهوه روبوستا و عربیکا هر دو انواع محبوبی از قهوه هستند و هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. روبوستا قهوهای قوی با طعم تلخ است که معمولاً دارای میزان کافئین بیشتری نسبت به عربیکا است. از سوی دیگر، قهوه عربیکا دارای طعمی ملایمتر و عطری بیشتر است و معمولاً کمترین میزان کافئین را در میان انواع قهوه دارد. اگر شما به دنبال روشی هستید تا قهوهای با بیشترین میزان کافئین داشته باشید، میتوانید روبوستا و عربیکا را ترکیب کنید. اگر به دنبال مصرف قهوه با بیشترین میزان کافئین هستید، بهتر است انتخاب خود را بر روی قهوه روبوستا قرار دهید. اما اگر ترجیح میدهید طعم ملایمتری را تجربه کنید، قهوه عربیکا میتواند گزینه مناسبی باشد.
برای ترکیب قهوه روبوستا و عربیکا، میتوانید نسبتی معقول بین دو نوع قهوه انتخاب کنید. به عنوان مثال، میتوانید ۷۰٪ روبوستا و ۳۰٪ عربیکا را ترکیب کنید. این نسبت قابل تغییر است و شما میتوانید نسبت ها را تغییر دهید. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در خصوص این قهوه بدست آورید به بخش قهوه ۳۰/۷۰ چیست و چگونه ساخته می شود مراجعه کنید.

انواع دستورات ترکیب قهوه اسپرسو با کافئین بالا
بهترین میکس قهوه با کافئین بالا به شما کمک کند تا بیشتر وقت را با انرژی بیشتری سپری کنید. با برخورداری از انرژی بیشتر، کارایی شما در فعالیتهای روزمره نیز بهبود می یابد. قهوه با سطح بالای کافئین میتواند تمرکز و توجه شما را افزایش دهد و در کارها و وظایف روزمره به شما کمک کند. در ادامه با برخی از ترکیبات قهوه اسپرسو آشنا می شوید.

ترکیب قهوه اسپرسو خیلی تلخ
بهترین ترکیب قهوه اسپرسو تلخ می تواند شامل دانه های قهوه ویتنام دارک ۳۰% و قهوه اندونزی دارک ۴۰% و مابقی قهوه پی بی یا چری مدیوم ۳۰% باشد. این ترکیب بسیار تلخ است و مورد علاقه هر کسی نیست.
ترکیب قهوه اسپرسو با تلخی کم
قهوه ویتنام دارک ۳۰%، قهوه چری یا پی بی مدیوم ۳۵% ، قهوه اندونزی مدیوم ۳۵% تلخی کمی دارد و به خاطر داشته باشید اسپرسو اصلی باید تلخ باشد.
ترکیب قهوه اسپرسو تلخی متوسط
برای داشتن قهوه با تلخی متوسط از ۲۵% قهوه چری مدیوم، ۲۵% قهوه اندونزی مدیوم و ۵۰% قهوه ویتنام دارک استفاده کنید. این قهوه بسیار متعادل خواهد بود.
ترکیبی برای داشتن عطر قهوه فوق العاده
بهترین ترکیب برای داشتن قهوه اسپرسوی معطر ۷۰% عربیکاست. برای مابقی آن به سراغ قهوه روبوستا بروید. قهوه کلمبیا انتخاب مناسبی می باشد. عطر این قهوه زیاد است.
ترکیبی خالص
برای داشتن ترکیب قهوه اسپرسو خالص فقط باید از یک نمونه قهوه استفاده کنید. یعنی یا از عربیکا یا فقط از روبوستا استفاده کنید.
ترکیب کلاسیک مدیوم
برای داشتن قهوه ترکیبی کلاسیک از ۵۰% عربیکا و ۵۰% روبوستا استفاده کنید. این نوع قهوه هم عطر دلنشینی دارد و هم طعم آن مورد علاقه افراد بسیاری است.
بهترین ترکیب قهوه ترک
بهتر است برای داشتن عطر و بوی مناسب در قهوه ترک از ۳۰% عربیکا استفاده کنید هر چند بیشتر ترکیبات در قهوه ترک ۱۰۰% روبوستا می باشند.
سه ترکیب مختلف قهوه ترک عبارتند از:
- قهوه ترک مدیوم: کل دانه ها مدیوم هستند که روشن نیز نامیده می شود.
- قهوه ترک تیره: ۵۰% دانه ها دارک می باشند مابقی شامل ترکیبهای دیگر می باشد.
- قهوه ترک متوسط: شامل ۷۵% دانه مدیوم و ۲۵% دانه دارک است که البته ترک کلاسیک نامیده می شود.

بهترین ترکیب قهوه فرانسه
قهوه فرانسه حالت دمی دارد. در این قهوه کلا نباید از دانه های دارک رست شده استفاده کرد زیرا بوی سوختگی در عطر و طعم قهوه میماند. بهترین ترکیب قهوه فرانسه شامل ۷۰% عربیکا است. فرانسوی ها ۱۰۰% عربیکا را دوست دارند ولی ترشی بالایی دارد . در عوض میتوانید از دانه قهوه عربیکا با ترشی پایینتر استفاده کرد. سایت کافیوری انواع قهوه فرانسه را برای شما عزیزان گرداوری کرده است شما می توانید به بخش خرید قهوه فرانسه مراجعه کنید.

انواع قهوه فوری با کافئین بالا
انوع قهوه فوری با کافئین بالا را میتوان با زنجبیل، دارچین و زعفران و هل نیز ترکیب کرد. قهوه فوری یا نسکافه در آب به صورت کامل حل میشود و اصولا طعم ترش و تخمیری دارد. کافئین قهوه فوری و نسکافه در دو نوع کلاسیک و گلد می باشد. قهوه فوری گلد میتواند کافئین بالاتری داشته باشد ولی قهوه فوری کلاسیک طعمی تلخ دارد همچنین کافئین آن کمتر است.
تاثیر عصاره گیری بر میزان کافئین قهوه
انواع مختلف عصاره گیری برای قهوه وجود دارد. معروفتری آنها قهوه اسپرسو است که بیشترین میزان کافئین را دارد. اسپرسو با فشاری تقریبا ۱٫۵ برابر و آب ۹۲ درجه عصاره گیری می شود. شما میتوانید از قهوه ربوستا و میکس قهوه کافئین بالا دیگری استفاده کنید. درجه آسیاب قهوه اسپرسو کوچکتر از نمک دریاست. عصاره نهایی که خواهیم داشت حدود ۴۰ میلی لیتر است. همچنین روی سطح آن باید خامه نیز موجود باشد.

مصرف قهوه کافئین بالا
قهوه کافئین بالا در رفع بی خوابی و افزایش تحرک بدنی مفید است اما مصرف زیاد آن میتواند آسیب هایی به بدن ما بزند. قهوه کافئین بالا میتواند تپش قلب بالا و عرق سرد ایجاد کند. اگر این اتفاق برایتان رخ داد و اصطلاح اور کافئین شدید شیر و بستنی میل کنید تا بدن به حالت طبیعی برگردد. سعی کنید روزانه ترکیبات قهوه و شیر مثل لاته، ماکیاتو و یونانی مصرف کنید. ترکیبهای قهوه ۳۰ درصد عربیکا و ۷۰ درصد روبوستا بسیار مناسب هستند زیرا هم کافئین شما را تامین می کنند و هم عطر و طعم خوبی دارند.
برای ملایم یا شیرین کردن طعم قهوه کافئین بالا چه میشود کرد؟
قهوه های کافئین بالا معمولا تلخ و غلیظ می باشند برای ملایم تر شدن این قهوه ها میتوانیم کمی شیر گرم بخار داده شده به آنها اضافه کنیم و آنها را تبدیل به موکا یا لاته و یا کاپوچینو کنیم. قهوه بسیار شیرین ممکن است باب میل همگان نباشد ولی تلخی زیاد قهوه کافئین بالا ممکن است دلچسب افراد باشد بنابراین این افراد از شکر یا شکلات استفاده می کند.
در این مقاله، با انواع ترکیب های قهوه با سطح بالای کافئین آشنا شدیم و درباره آن ها صحبت کردیم. اگر قصد خرید قهوه با کافئین بالا را دارید می توانید از بخش محصولات خرید خود را انجام دهید. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر محتوای چگونه کافئین قهوه را بالا ببریم مطالعه کنید.