بهترین متد دم اوری قهوه موکاپات

Rate this post

یکی از روش های دم کردن قهوه با موکاپات است که طرفداران مخصوص به خود را دارد. در ادامه با بهترین متد دم اوری قهوه موکاپات آشنا می شویم.

بهترین متد دم اوری قهوه موکاپات

گام اول: آب تازه سرد مورد نیاز است. از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید. قسمت پایینی موکاپات را تا خط مشخص شده با آب سرد پر کنید.

گام دوم: استفاده از دانه قهوه پودر شده طعم را بالا میبرد. پودر مدیوم ریز مورد نیاز است. سبد فیلتر موکاپات را بدون فشار پر کنید، و مطمئن باشید که هیچ پودر قهوه ای روی لبه ها نباشد. اگر در انتخاب قهوه برای موکاپات با سوالی مواجه هستید، در بخش چه نوع قهوه ای برای موکاپات مناسب است؟ به صورت کامل موارد انتخاب قهوه را توضیح داده ایم.

گام سوم: سرهم بندی موکاپات مهم است. بخش بالایی را با دقت روی پایین سوار و سفت کنید.

سرهم کردن قهوه برای موکاپات

گام چهارم: دستگاه را روی اجاق گاز قرار دهید. شعله باید کم باشد تا استخراخ قهوه ملایم تدریجی را داشته باشید. هنگامی که آب داغ به بخار تبدیل میشود و از طریق پودر قهوه به سمت بالا می رود. این باعث میشود که قهوه ای متعادل و غنی داشته باشیم.

قراردادن موکاپات روی گاز

گام پنجم: هنگامی که قهوه به اتاقک بالایی می رود، آن را به دقت تماشا کنید. هنگامی که حباب مشاهده شد، موکاپات را از روی شعله بردارید. برای جلوگیری از استخراج سریع، میتوانید دستمال سرد مرطوب را دور اتاقک پایین بگذارید.

طرز تهیه شیر قهوه با موکاپات

اگر تمایز به ساختن شیر قهوه دارید. پس از دم کردن اسپرسو و سرو آن در یک لیوان، میتوانید به آن شیر نیز اضافه کنید. همچنین راه دیگر نیز جوش دادن شیر و افزودن اسپرسو به آن می باشد که با این شیوه شیرشما کف دار می شود و قهوه لذیذی میتوانید داشته باشید.

در همه موارد افزودن شکر دلخواه است. همچنین برای اینکه از افتادگی فشار پس از نوشیدن قهوه جلوگیری کنید و قند خون شما تنظیم شود، افزودن کمی دارچین بسیار توصیه میشود. در کل افزودن کمی دارچین زنجبیل هل میتوان در طعم و سلامت قهوه بسیار موثر باشد.

در این پست یکی از بهترین روش های دم کردن قهوه با موکاپات را آموزش دادیم. اگر تجربه ای از دم کردن قهوه دارید در بخش دیدگاه ها با ما در میان قرار دهید.

دیدگاه تان را بیان کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*