طرز تهیه قهوه روبوستا با قهوه جوش
قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای جهان است و فرآیند دم کردن آن برای بسیاری از افراد روشی برای خلق یک فنجان قهوه دلپذیر و لذت بخش است. با وجود اینکه ممکن است به نظر برسد که دم کردن قهوه فرآیندی ساده است، اما واقعیت این است که روشهای مختلفی برای دم کردن قهوه وجود دارد که به نتایج متفاوتی منجر میشوند. در این مقاله، با معرفی و توضیح روشهای مختلف دم کردن قهوه اسپرسو، به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید روشی را که بهترین نتیجه را برای خود به ارمغان میآورد، انتخاب کنید و از لذت بینظیر یک فنجان قهوه تازه و خوشمزه لذت ببرید.
قهوه روبوستا در مرکز و جنوب غربی صحرای آفریقا کاشت میشود و دومین قهوه پرطرفدار جهان است. ۴۰% قهوه دنیا روبوستا می باشد. قهوه های متنوع بسیاری در بازار وجود دارد که بی شک بهترین آنها روبوستا اندونزی، روبوستا ویتنام، روبوستا چری و روبوستای پی بی هند می باشند. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه قهوه روبوستا را به ۵ شیوه مختلف آموزش دهیم با ما همراه باشید.

ساخت قهوه روبوستا با قهوه ساز فرنچ پرس
اگر در دستگاه فرنچ پرس از فشار بالا استفاده کنید بهترین طعم و غلظت ممکن را خواهید داشت. با این وسیله میتوانید انواع دم نوش و نوشیدنی های دیگری را نیز دم آورید.
دستگاه را روشن کنید تا قوری گرم شود. ۷ گرم پودر قهوه آسیاب شده را به ازای هر ۱۲۰ میلی لیتر آب درون دستگاه ریخته، کمی فیلتر را تکان دهید تا پودر قهوه به طور یکسان در دستگاه پخش شود. دستگاه را روشن کنید و منتظر باشید تا قهوه آماده شود. بهترین قهوه را به این شیوه خواهید داشت.

ساخت قهوه روبوستا با قهوه جوش جذوه
جذوه یا قهوه جوش مسی ابزاریست آسان و کاربردی برای دم کردن قهوه ترک و همچنین انواع نوشیدنی های گرم. برای ساخت قهوه روبوستا با جذوه فقط به آب و پودر آسیاب شده نیاز دارید. به ازای هر نفر یک و نیم قاشق چایخوری پودر قهوه روبوستای آسیاب شده و یک فنجان آب سرد را داخل دستگاه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. هنگام مشاهده کف قهوه بدانید که قهوه شما حاضر است.

ساخت قهوه روبوستا با کمکس
این قهوه ساز از اوایل سال ۲۰۰۰ محبوب شد و طرفداران خاصی پیدا کرد. قهوه ای که تولید میکند یک قهوه نسل سومی است. برای آماده سازی قهوه روبوستا با این دستگاه شما به دستگاه کمکس، فیلتر کاغذی مخصوص و تمیز، کتری جوش مخصوص قهوه، ترازو و پودر قهوه با درجه آسیاب مناسب نیاز دارید.
فیلتر کاغذی را روی دستگاه تنظیم کنید به طوری که دهانه آن را کاملا پوشش دهد. روی فیلتر مقداری آب جوش بریزید و آب را دور بریزید. این کار باعث میشود که دستگاه کمی گرم شود و طعم کاغذی فیلتر از بین برود. حال کمکس را روی ترازو قرار دهید.
دانه های تازه رست شده قهوه را با درجه متوسط آسیاب کنید. پودر قهوه باید کمی درشت باشد. آب را به آهستگی با حرکت مارپیچ یا دورانی روی فیلتر کمکس بریزید تا سطح آب به حدود یک سانتی متری در بالای دستگاه برسد. وقتی که سطح آب و قهوه تقریبا به دو سانتی متر رسید، باز هم آب را به آرامی اضافه کنید. تا زمان تمام شدن آب ادامه دهید. زمان بندی استفاده از آب باید دو دقیقه باشد.
در این فرایند زمانی ما بین ۳:۳۰ تا ۴:۳۰ دقیقه طول میکشد. اگر بیشتر طول کشید دفعه بعدی قهوه را کمتر آسیاب کنید یا آب را سریعتر روی پودر بریزید و اگر کمتر طول کشید دفعه بعد آب را آهسته تر بریزید.

دم کردن قهوه روبوستا با روش قهوهساز فیلتری
روش قهوهساز فیلتری یکی از روشهای ساده و محبوب برای دم کردن قهوه است. در این روش، قهوه خرد شده در فیلتر قرار میگیرد و آب داغ از بالای آن رد میشود و اسفنج فیلتر آب قهوه را جذب میکند. این روش مناسب برای آنهایی است که دنبال یک فنجان قهوه عادی و ملایم هستند.

ساخت قهوه روبوستا با اسپرسو ساز
در حال حاضر، بازار قهوهسازهای مخصوص به شدت گسترش یافته است و این ابزارها امکان دم کردن قهوه با کیفیت و دقیق را فراهم میکنند. قهوهسازهای مخصوص معمولاً دارای تنظیمات مختلفی هستند که شما میتوانید میزان قهوه خرد شده و دمای آب را تنظیم کنید. این روش به شما امکان میدهد تا به صورت دقیقتری روی طعم و عطر قهوه تأثیر بگذارید و قهوهای دلپذیر و مطابق با سلیقه خود تهیه کنید.

در این روش، آب داغ تحت فشار از طریق قهوه خرد شده عبور میکند. برای ساخت قهوه با اسپرسوساز مخزن را پر از آب کنید و سپس مخزن قهوه را پر از پودر قهوه روبوستا کنید و با تمپر سطح روی قهوه را صاف کنید. فیلتر را در جای خود قرار دهید و قفل کنید. دکمه شروع را بزنید. اکنون شاهد خروج قهوه از دستگاه خواهید بود.