قهوه ۳۰/۷۰ چیست و چگونه ساخته می شود؟
قهوه های ترکیبی با توجه به سلیقه افراد آماده می شوند و انواع طعم ها و مزه ها را شامل می شوند. یکی از محبوبترین قهوه های ترکیبی، قهوه ۳۰ ۷۰ می باشد. قهوه ۳۰/۷۰ می تواند شامل دو نوع قهوه ۳۰/۷۰ عربیکا و قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا است. اگر بسیار خسته هستید قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا به دلیل برخورداری از کافئین بالا بسیار مفید است. شما می توانید در طی روز چندین دفعه برای تمدید انرژی از این قهوه نوش جان بفرمایید. در ادامه با قهوه ۳۰/۷۰ و طرز تهیه این قهوه آشنا می شوید.

قهوه ۳۰/۷۰ چیست
قهوه با نسبت ۳۰/۷۰ به معنای استفاده از ۳۰ درصد قهوه روبوستا و ۷۰ درصد قهوه عربیکا است و یا به معنی ۷۰ درصد قهوه روبوستا و ۳۰ درصد قهوه عربیکاست. هرچه درصد قهوه روبوستا بیشتر باشد طعم ترکیب قهوه شما به سمت تلخی میل می کند و میزان کافئین آن بالا می رود. این نسبت میتواند به شما یک قهوه با ترکیبی از طعم تلخ قوی (از روبوستا) و طعم ملایم و عطری (از عربیکا) را ارائه دهد.

هرچه درصد قهوه عربیکا بالا باشد، قهوه شما به طعم میوه ای و آجیلی میل می کند و میزان اسیدیته قهوه کمتر می شود. به عبارتی قهوه ۳۰/۷۰ شما می تواند ۳۰/۷۰ عربیکا و ۳۰/۷۰ روبوستا باشد. قهوه ۳۰/۷۰ عربیکا به معنی این است که درصد بیشتر قهوه شامل قهوه عربیکا است. در ادامه می توانید اطلاعات کافی در خصوص این دو مدل قهوه ترکیبی بدست آورید.
قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا
قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا شامل ۷۰ درصد قهوه روبوستا و مابقی قهوه عربیکاست. قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا دارای کافئین بالاتر و اسیدیته بیشتری است. دانه های قهوه روبوستا باعث می شوند مقدار کافئین قهوه بالا برود و شما را سر حال می کند و انرژی زیادی به دست می آورید. همچنین تمرکز شما را بالا می برند. ۳۰% دانه های عربیکا کیفیت خوبی را به ما می دهند و دیگر طعم تلخ قهوه ما را اذیت نمی کنند. هر چند نتیجه نهایی بسته به فاکتورهای بسیاری مثل کیفیت دانه، رست آنها، تنوع و کاشت و شرایط پردازش دانه ها دارد، ولی در کل قهوه ۷۰/۳۰ روبوستا کافئین بالایی دارد.

درقهوه ای که شامل ۷۰% روبوستا و ۳۰% عربیکاست، طعم تلخ قوی ربوستا شدید و غالب است و عربیکا کمی طعم و بو را تغییر می دهد. عربیکا کمی طعمی مثل چوب، آجیل رست شده، و شکلات تلخ اضافه می کند. بیشتر مردم به این ترکیب کمی شکر اضافه می کنند تا درصد بالای تلخی را جبران کنند. برخی دیگر شیر نیز اضافه میکنند.
شما می توانید از قهوه روبوستای کشور برزیل و عربیکای هند استفاده کنید تا نتیجه منحصر به فردی را داشته باشید. اگر به دنبال قهوه ای برای سرزندگی و افزایش تمرکز هستید حتما این ترکیب ما را امتحان کنید. قهوه ۳۰/۷۰ روبوستا دارای ویژگی های زیر است.
- کافئین بالا
- قیمت مناسب
- دانه های با کیفیت
- ترکیبی از طعم تلخ و ترش
- انرژی بالا

قهوه ۳۰/۷۰ عربیکا
قهوه ۳۰/۷۰ عربیکا شامل ۷۰ درصد قهوه عربیکا ست و مابقی شامل قهوه روبوستاست. این قهوه میزان کافئین کمتری نسبت به قهوه روبوستا دارد. این نوع قهوه دارای طعم ملایمتر و اسیدیته کمتری است که بسیاری از علاقهمندان به قهوه آن را ترجیح میدهند.

طرز تهیه قهوه ۳۰/۷۰
برای تهیه قهوه ۳۰/۷۰، مراحل زیر را دنبال کنید:
تهیه مواد
یک مقدار مطلوب از قهوه روبوستا و قهوه عربیکا را تهیه کنید. میتوانید از قهوه بستهبندی شده استفاده کنید یا دانههای قهوه را خریداری و آسیاب کنید.

آسیاب قهوه
اگر دانههای قهوه خریداری کردهاید، آنها را در دستگاه آسیاب قهوه آسیاب کنید. بهتر است قهوه را به صورت نیمه آسیاب شده تهیه کنید، به این صورت که دانههای قهوه کاملاً آسیاب نشوند و در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
تهیه قهوه
در این مرحله، قهوه روبوستا آسیاب شده و قهوه عربیکا آسیاب شده را با نسبت ۳۰ درصد و ۷۰ درصد به ترتیب به هم مخلوط کنید. میتوانید از یک قاشق چایخوری برای اندازهگیری مقدار قهوه استفاده کنید. برای مثال، اگر میخواهید یک فنجان قهوه تهیه کنید، ۳۰ درصد قهوه روبوستا (یک قاشق چایخوری) و ۷۰ درصد قهوه عربیکا (دو قاشق چایخوری) را با هم مخلوط کنید. دقت کنید که اگر می خواهید قهوه شما از کافئین بالایی برخوردار باشد از نسبت قهوه ۷۰/۳۰ روبوستا استفاده کنید و اگر دنبال قهوه ملایم تری هستید از نسبت قهوه ۷۰/۳۰ عربیکا استفاده کنید.
روش تهیه: برای تهیه قهوه، توصیه میکنیم از دستگاه قهوهساز استفاده کنید. دستگاه قهوهساز باعث تهیه قهوه با طعم و عطر بهتری میشود. قهوه را درون مخزن دستگاه قرار داده و دکمه را برای شروع فرآیند تهیه فشار دهید. صبر کنید تا قهوه تهیه شود و در لیوان قهوه سرو کنید.
لذت بردن از قهوه
قهوه ۳۰/۷۰ شما آماده است! حالا میتوانید به لذت بردن از قهوه خود بپردازید. قهوه را به همراه شکر یا شیر میل کنید، اگر تمایل دارید میتوانید طعم قهوه را با افزودن عصاره وانیل یا دارچین و یا زعفران تغییر دهید.