لیست بهترین قهوه اسپرسو کافئین بالا
قهوه اسپرسو از خوش طعم ترین نوشیدنی هاست که کافئین بیشتری نسبت به سایر انواع قهوه دارد. یکی از دلایل این مسئله وجود درصد بالای دانه قهوه روبوستا در اسپرسو است. کافئین باعث افزایش انرژی در بدن شده و خستگی ها را کاهش می دهد. مصرف نوشیدنی کافئین بالا سبب بهبود هوشیاری شده و تمرکز بیشتری برای افراد ایجاد می کند. ما در این مقاله قصد داریم به معرفی لیستی از بهترین قهوه اسپرسو کافئین بالا بپردازیم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
قهوه ربوستا ساحل عاج تازه برشت مدیوم ۱۰۰درصد روبوستا
قهوه ساحل عاج از نوشیدنی های پرکافئین است که تمام ترکیبات آن شامل دانه های روبوستا می باشد. پس از مزه کردن قهوه تلخی زیادی را حس خواهید کرد که با رایحه آجیلی آن آمیخته شده است. قهوه عاج تازه پس از دم آوری، غلظت بالایی دارد و کرمای آن نسبتا زیاد است. درجه رست قهوه ساحل عاج تیره بوده و مناسب استفاده برای قهوه اسپرسو است.
قهوه ربوستا کامرون تازه برشت دارک مدیوم
دانه های روبوستای کامرون اندازه درشت تری نسبت به سایر روبوستاهای آفریقایی دارد. درجه رست برای قهوه کامرون تیره بوده و طعم و عطر آجیلی و خاکی در این نوشیدنی محسوس است. از قهوه کامرون برای دم کردن قهوه فرانسه که کافئین بالایی دارد استفاده می شود.
قهوه ربوستا پارچمنت
خاستگاه قهوه پارچمنت در مناطق مرتفع کشور هندوستان است. اما فرآوری آن در ایتالیا انجام می شود. پارچمنت جز قهوه های کافئین بالا بوده و طعم و عطر تلخ و تندی دارد.
قهوه ویتنام صددرصد روبوستا
قهوه ویتنام را با سایر دانه های مخلوط کرده و برای دم کردن انواع قهوه استفاده می شود. غلظت قهوه ویتنام بالا بوده و از کرما و رنگ مطلوبی برخوردار است.
قهوه چری روبوستا
قهوه چری از درصد بالایی روبوستا تشکیل شده است که مزارع پرورش آن در کشور هند می باشد. این قهوه در دسته قهوه های کافئین بالا قرار دارد. قهوه چری تلخی متوسطی داشته و رایحه ای بسیار خوبی از آن به مشام می رسد. قهوه چری را با دانه ها عربیکا مخلوط می کنند و برای دم آوری انواع قهوه مورد استفاده قرار می دهند.
قهوه ربوستا ماداگاسکار
قهوه ماداگاسکار حاوی ۹۰ درصد دانه های روبوستا بوده جز نوشیدنی های کافئین بالا محسوب می شود. این قهوه طعم و مزه ادویه ای دارد و عمدتا برای اسپرسو مورد استفاده قرار می گیرد.
قهوه ربوستا اوگاندا
مزارع کشت این نوع قهوه در اوگاندا بوده که جز ارتفاعات آفریقا به حساب می آید. روبوستای این منطقه محبوبیت زیادی در بین قهوه دوستان دارد و از این قهوه برای دم آوری نوشیدنی های کافئین بالا مانند اسپرسو استفاده می شود. درجه رست قهوه اوگاندا مدیوم است و طعم و مزه عسلی، شکلاتی و کاراملی از آن احساس می شود.
قهوه پی بی روبوستا
پی بی نوعی روبوستا است که نسبت به انواع دیگر اسیدیته کمتری دارد. پس از نوشیدن قهوه پی بی تلخی زیادی در دهان احساس می شود که به دلیل خاصیت دانه های روبوستا می باشد. این دانه ها عمدتا در کشور هند رشد می کنند و کافئین بالایی دارند.
قهوه اندونزی روبوستا
قهوه اندونزی عمدتا در میکس با سایر قهوه ها استفاده می شود و میزان کافئین آن متوسط است. تلخی قهوه اندونزی ملایم بوده و غلظت متوسطی دارد. طعم و عطر این قهوه شکلاتی است و بوی مطلوبی از آن احساس می شود.
قهوه ربوستا تانزانیا روبوستا
قهوه ربوستا تانزانیا جز قهوه های با عطر و طعم ملایم است و اکثرا به صورت مخلوط در سایر قهوه ها استفاده می شود. این قهوه طعم عسلی و آجیلی داشته و از غلظت مطلوبی برخوردار است. مزارع پرورش قهوه تانزانیا در سواحل ویکتوریا بوده و کیفیت بالایی دارد.
در این بخش از سایت کافیوری به ۱۰ لیست از بهترین قهوه های اسپرسو کافئین بالا پرداختیم. گفتنی است قهوه های روبوستا معرفی شده به تنهایی بسیار تلخ هستند و باید به صورت میکس با درصد های مختلف با قهوه عربیکا مصرف شوند. در بخش دیگر به بهترین میکس قهوه با کافئین بالا پرداختیم که می توانید مطالعه کنید.