کاشت قهوه اندونزی بالی به سال های بسیار دور برمیگردد. زمانی که اولین جوانه های قهوه در سال 1696 از کشور هند وارد اندونزی شد اما در اثر سیل از بین رفت. سپس در سال 1699 محموله دیگری از جوانه های قهوه به این کشور وارد شد و پرورش آن در مزارع قهوه آغاز گردید. کشاورزان عمدتا روبوستا پرورش می دهند و قهوه بالی نیز نوع روبوستا به حساب می آید. درجه رست برای این قهوه مدیوم، لایت و دارک است و طعم پیچیده و نسبتا سنگینی در دهان ایجاد می کند.
این نوع قهوه برای دم کردن اسپرسو و قهوه ترم مناسب است. میزان کافئین قهوه بالی متوسط بوده و تلخی کمی از آن احساس می شود. اما عطر قهوه بالا بوده و ترکیبی از علف لیمو، ترنج، مرکبات ترش و توت سیاه است. اسیدیته این قهوه کم است و طعم ترش ندارد. این قهوه از قهوه های تک خاستگاه بوده و 100 درصد آن از دانه های روبوستا تشکیل می شود. قهوه اندونزی بالی که رست دارک دارد به افرادی که علاقمند به سنگینی قهوه نیستند مناسب نمی باشد.
درجه ترشی |
ندارد |
درجه کافئین |
متوسط |
درجه تلخی |
متوسط |
درجه رست |
مدیوم، لایت و دارک |