علت کف نکردن قهوه ترک چیست

5/5 - (1 امتیاز)

یکی از مهمترین ویژگی های قهوه ترک کف کردن آن یا ایجاد فوم در سطح قهوه جوش و فنجان است. اما عوامل مختلفی ممکن است مانع از ایجاد کف در قهوه ترک شود. ما در این مقاله به بررسی علل کف نکردن قهوه ترک خواهیم پرداخت. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

کف نکردن قهوه ترک

دلایل اصلی کف نکردن قهوه ترک

قهوه نامناسب

پس از قهوه اسپرسو، قهوه ترک محبوبیت زیادی در جهان دارد. به شرط آن که تمام ویژگی های قهوه ترک پس از دم آوری آن در فنجان وجود داشته باشد. همانطور که گفتیم کف کردن قهوه ترک خصوصیت مهم آن بوده و هرچه خامه ای تر باشد نوشیدن آن احساس بهتری ایجاد خواهد کرد. اگر قهوه ترک شما بیش از حد آبکی شده و طعم آن تغییر کرده احتمالا قهوه مناسبی را خریداری نکرده اید. قهوه مناسب برای دم کردن قهوه ترک باید تازه باشد. تازگی قهوه تاثیر زیادی در عطر و مزه نوشیدنی می گذارد و کیفیت آن را افزایش می دهد. همچنین درجه آسیاب مناسب برای قهوه ترک باید بسیار ریز باشد تا دانه ها به اندازه آرد خرد شوند. این درجه از آسیاب دانه های قهوه سبب ایجاد غلظت مناسب در قهوه ترک خواهد شد.

دلایل اصلی کف نکردن قهوه ترک

میکس نادرست قهوه

اگر علاقمند به میکس دانه های قهوه هستید باید به خوبی با فوت و فن آن آشنا باشید. در واقع درصد دانه هایی که باهم میکس می شود در کیفیت قهوه ترک تاثیر زیادی دارد. شاید به همین دلیل است که قهوه شما کف نمی کند و حالت آبکی به خود می گیرد. بهتر است برای قهوه ترک ۷۰ درصد دانه روبوستا و ۳۰ درصد باقی مانده دانه عربیکا میکس شود. بالا بودن درصد روبوستا سبب افزایش کرمای قهوه خواهد شد.

میکس نادرست قهوه

کشور سازنده قهوه مهم است

قهوه خاستگاه مختلفی دارد و در کشورهای زیادی پرورش می یابد. ویژگی خاک و آب و هوای مزارع در سرزمین های مختلف، متفاوت است. این امر سبب ایجاد خواص غیریکسانی در دانه های قهوه خواهد شد. دانه های روبوستای برخی کشورها نسبت به سایر دانه های روبوستا کرمای بیشتری ایجاد می کنند. بهترین قهوه برای قهوه ترک، قهوه برزیل با رست تیره است. این نوع قهوه در صورتی که درصد میکس مناسبی داشته باشد کرمای مطلوبی را تولید می کند.

حرارت و دمای نامناسب در هنگام دم آوری

آماده سازی قهوه باید در مدت زمان مشخصی انجام بگیرد. بنابراین اگر در محل کار یا منزل عجله دارید گزینه ای دیگری را به عنوان نوشیدنی انتخاب کنید. تغییر دما و حرارت در دم آوری هر نوع قهوه باعث کاهش زیاد کیفیت آن خواهد شد. قهوه ترک معمولا با جذوه و روی شعله مستقیم دم آوری می شود. حرارت لازم برای این نوع قهوه ملایم است و نباید بسیار زیاد یا کم باشد. زمانی که قهوه به نقطه جوش رسید و حباب هایی در سطح آن ایجاد شد باید زیر شعله خاموش شود. در غیر این صورت طعم تلخی قهوه زیاد شده و بوی سوختگی به خود می گیرد. در بخش مجزا به روش های دم کردن قهوه کف دار و چگونه قهوه کف دار درست کنیم اشاره کرده ایم.

قهوه جوش نامناسب

جذوه بهترین ابزار برای دم آوری قهوه ترک است. جذوه شکل ظاهری خاصی دارد که در ایجاد کرمای قهوه موثر است. اگر جذوه نامناسبی را انتخاب کنید ممکن است در ایجاد کرمای نوشیدنی تغییر ایجاد شود. برای مثال تنگ بودن دهانه جزوه حباب های کمتری ایجاد می کند که نتیجه آن ایجاد کرمای کمتر است.

دم کردن قهوه با جزوه

دمای آب بالاست

دمای آب برای دم کردن قهوه نباید بالا باشد. برخی افراد برای افزایش کیفیت قهوه ترک درون آن یخ می اندازند چرا که اعتقاد دارند سرد بودن آب باعث ترکیب شدن بهتر پودر قهوه شده و به نوعی به آن شوک وارد می کند. بنابراین کمترین دما را برای ترکیب پودر قهوه ترک و آب در نظر بگیرید.

دیدگاه تان را بیان کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*